containere telecomunicatii

Containere pentru telecomunicatii

Containere pentru telecomunicatii

Estpoint produce containere pentru telecomunicatii, module izolate tip locuibil dar care au structura de rezistenta si podeaua dimensionate astfel incat sa reziste la eventuale greutati mari ale echipamentelor electrice sau pentru telecomunicatii.

Ne adresam cu produsele containere pentru telecomunicatii atat firmelor care produc echipamente electrice sau pentru comunicatii cat si celor care monteaza astfel de echipamente efectiv pe teren.

Cererile catre modulele containere pentru telecomunicatii sunt onorate in timp scurt,

containere pentru telecomunicatii

containere pentru telecomunicatii

executam acest tip de containere dupa proiectul clientului sau putem concepe noi o schita container pe care utlerior acesta sa o aprobe si eventual sa o autorizeze. Locul de utilizare containere pentru telecomunicatii este de cele mai multe ori in plin camp, in zona montana sau in alte zone unde temperaturile si expunerea la precipitatii solicita containerele de acest tip mai ales cand discutam de perioade foarte lungi de timp. Avand in vedere aceste lucruri concepem containere al caror elemente de structura sunt special tratate si proiectam un sistem de scurgere al apei perfect adaptat pentru aceste conditii extreme de utilizare.

Containere pentru telecomunicatii sunt de mai multe dimensiuni in standard, pana in acest moment am executat containere cu dimensiunile de 3,050×2,400×2,700 metri si containere cu lungimea de 6,050 metri insa, asa cum spuneam realizam module indiferent de lungimea acestora, latimea este recomandat a se proiecta ca multiplu de 2,400 metri.

Containerele pot fi izolate in perete atat cu spuma poliuretanica cat si cu vata minerala, urmarim izolare termica pe toata suprafata containerului fara a permite realizarea de punti termice sau condens la interior. Ferestrele si usile folosite sunt pe sistem multicamera oferind ruperea termica necesara unei bune izolatii.

Solicitati in orice moment oferte personalizate cu mentiunea containere pentru telecomunicatii catre personalul nostru tehnic, va putem asigura transport si montaj in limita conditiilor din teren, va sprijinim cu informatii referitoare la colaboratori care ofera transporturi speciale si manipulari in conditii extreme de mediu si teren accidentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.