module locuibile paza

Module locuibile pentru paza

Module locuibile pentru paza

Containere pentru paza sunt constructii metalice termoizolate care ofera posibilitatea clientilor sa realizeze rapid incinte perfect adaptate la orice anotimp pentru personalul de paza sau care incadreaza punctele de acces in firme sau institutii.

Dimensiunile acestor module locuibile pentru paza pot fi alese de catre clienti, avem in prezent realizate proiecte care au dimensiunile de 1,500 x 1,500 x 2,400 metri si pana la 4,000 x 2,400 x 2,400 metri, unele din aceste module locuibile pentru paza sunt dotate cu grup sanitar compus din wc si lavoar sau chiar cabina de dus si boiler electric pentru apa calda de 80 litri.

module locuibile pentru paza

module locuibile pentru paza

Aceste module fiind destinate personalului de paza sunt dotate in standard cu un numar de ferestre care sa asigura o vizibilitate cat mai buna personalului care opereaza in aceasta incinta, dumneavoastra puteti adauga ferestre suplimentare, la un pret relativ scazut, astfel incat sa realizati vitrajul dorit in functie de necesitati.

Modulele locuibile pentru personalul de paza prezinta avantaje clare fata de alte tipuri de cabine de paza prin structura de rezistenta foarte solida, izolatia termica mult mai buna si o durata de viata si functionare mult crescuta.

Containerele pentru paza sunt dotate cu instalatie electrica completa compusa din lampi de iluminat, prize electrice, tablou sigurante si cutie exterioara de cuplaj la tensiune, la cerere se pot adauga orice componente electrice solicitate.

Aceste module locuibile pentru paza pot fi incalzite electric cu ajutorul convectoarelor de 2000 w sau 500 w , in functie de dimensiunile cabinei, convectoare  cu doua trepte de putere si termostat, astfel incat sa realizam un confort termic dorit cu un consum minim de energie.

Containerele pot fi dotate cu instalatie de aer conditionat, aceasta instalatie poate fi montata din productie sau ulterior livrarii, montajul acesteia se face relativ usor pe acelasi principiu cu montajul intr-o cladire obisnuita.

Pentru detalii, schite tehnice si oferte de pret module locuibile pentru paza va asteptam solicitarile pe e-mail sau telefonic, vom raspunde in timp util la orice solicitare privind module locuibile pentru paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.