containere ieftine

Cumparare containere ieftine

Cumparare containere ieftine

Atentie maxima la cumparare containere ieftine aparute pe piata in ultima perioada, atragem atentia asupra containerelor ieftine care inexplicabil au pret de vanzare mult sub pretul de productie calculat in mod real.

Va prezentam mai jos cateva elemente care speram sa va ajute la cumparare containere ieftine :

– vorba din batrani ce este ieftin este si mai slab calitativ, nu o uitati si luati-o in seama in momentul achizitiei.

– cei care vand containere inexplicabil de ieftine mizeaza pe lipsa unei vizite din partea dumneavoastra pentru a vedea fabrica unde

cumparare containere ieftine

cumparare containere ieftine

containerele sunt produse.

– lipsa unei analize clare, vizuale a containerelor prin comparatie directa a containerelor comparate dupa pret este un alt element pe care cei care vand containere slabe din punct de vedere calitativ mizeaza atunci cand oferteaza fara jena „preturi inexplicabile”.

– va sfatuim sa solicitati o fisa tehnica a containerului comandat si sa verificati la livrare daca elementele constructive prezentate initial se regasesc la produsul final : grosime structura rezistenta, grosime pereti , materialul termoizolant folosit, existenta izolatiei termice in pardoseala si tavan si gosimea acestora.

– verificarea cea mai rapida a unui container se face vizual la descarcarea acestuia, daca rama containerului flexeaza la descarcare este clar ca avem de-a face cu o slaba calitate si un container subdimensionat ca si structura de rezistenta.

– daca la inspectarea containerului observam doi stalpi metalici de sustinere a acoperisului pe mijlocul laturii de 6,000 metri, sigur acel container are o problema de rezistenta deoarece rama containerului nu suporta transportul si manipularea cu macaraua, aceasta flexeaza la ridicare de colturi, va recomandam sa verificati existenta acestor stalpi suplimentari inaintea descarcarii de pe camion la livrare deoarece dupa descarcare majoritatea furnizorilor demonteaza acesti stalpi.

Cumparare containere ieftine, adica achizitia unor containere locuibile doar dupa criteriul pret containere este o grava eroare pe care o putem face atunci cand acel container se doreste a fi folosit pe o perioada lunga de timp si cu o degradare minima.

Va atragem atentia asupra acestor aspecte in urma unor raspunsuri de genul : am gasit containere noi cu dimensiunile 6.000×2.400×2.400 metri la pretul de 2100 euro plus tva, pret care cu regret va comunicam, reflecta o calitate slaba a containerului si un rabat grav de la calitatea materialelor folosite in procesul de productie containere.

Cumpararea containere ieftine trebuie facuta cunoscand elementele de mai sus inaintea deciziei de achizitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.