containere santier

Baraci santier

Baraci santier

Baraci santier pentru organizarile de santier din Romania

Baraci santier este o expresie folosita de foarte multi clienti prin care denumesc containerele necesare pentru organizarea de santier, prin baraci santier acestia inteleg atat containere birou, containere dormitor sau sala de mese cat si containere depozitare si containere drup sanitar.

baraci santier

baraci santier

Sa nu uitam ca in epoca trecuta nu se foloseau containere pentru santier ci se foloseau efectiv baraci santier din tabla sudata care asigurau spatiile pentru cazare provizorie sau spatiul pentru depozitare pe santiere, aceste baraci santier asigurau totodata mobilitatea spatiilor, ele puteau fiind transportate cu camioane platforma si manipulate cu macara datorita orificiilor de agatare prezente la colturile baracilor.

Sa analizam pe scurt o organizare de santier de o complexitate medie si sa punctam necesarul de baraci santier :

  • in primul rand se vor folosi containere birou si containere dormitor necesare pentru spatiile minime de birouri si dormitoare.
  • containere sanitare sunt baracile care asigura necesarul de spatiu pentru igiena personala.
  • containere sala de mese asigura spatiul util pentru servirea mesei care la nevoie se poate tansforma si in sala de sedinta sau sala vizionare tv.
  • containere sala de sedinta acolo unde se doreste delimitarea clara a salii de sedinta.
  • containere vestiar, se folosesc acolo unde avem nevoie de spatiu pentru echiparea si dezechiparea personalului, spatiu va fi dotat cu cuiere sau chesoane metalice individuale cu incuietori.

Baraci santier sau containere santier, indiferent de titulatura folosita, in acest moment cei care folosesc aceste produse inteleg usor terminologia. Diferenta majora intre baracile de santier clasice si containerele din zilele noastre consta in aparitia izolatiei si modularitatea containerelor produse azi, modularitate care ne permite sa construim cladiri prin combinarea a doua sau mi multe containere.

Baraci santier si containere santier acum la vanzare prin societatea noastra, va stam la dispozitie pentru detalii si date tehnice, cotatii de pret si alte informatii utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.