Containere > Containere > Containere la vanzare, complex sase containere modulare tip birou

Containere la vanzare, complex sase containere modulare tip birou

Containere > Containere > Containere la vanzare, complex sase containere modulare tip birou

Containere la vanzare, cladire containere

Containere la vanzare, modulare, cladire alcatuita din sase containere tip birou. Containerele formeaza o incapere mare conform schita.

Containerele au o structura de rezistenta solida cu o grosime de 2,4 mm si sunt izolate cu panou sandwich de 60 mm oferind un confort termic sporit si o stabilitate impecabila.

Cladirea din containere se vinde integral, nu se doreste vanzarea containerelor independent.

Containerele pot fi vizualizate in fotografiile de mai jos.

Montajul si transportul containerelor le putem executa noi, contra cost, cu personal specializat si echipamente adecvate.

Containere la vanzare, complex sase containere modulare tip birou
Containere la vanzare, complex sase containere modulare tip birou

Pentru detalii containere la vanzare va rugam sa ne contactati pe office@estpoint.ro sau pe 0723.553.684 .

  • Sistemul de colectare al apei din rama acoperisului dirijeaza apa de ploaie spre colturile containerului. Unde este prevazut cu conducta de scurgere prin piesa de colt pe toata inaltimea containerului . Acest sistem prezinta un avantaj important fata de sistemul clasic de scurgere al apei pe peretele containerului. Mai ales in sistemul de cladire, deoarece realizam o scurgere controlata a apei.
  • Containerele vor fi doatate cu pereti dubli pe laturile de imbinare ale containerelor (imbinare containere necesara pentru a realize cladirea). Acest lucru creste izolatia cladirii si permite in orice moment despartirea containerelor si folosirea acestora independent. Specificam acest lucru deoarcere o solutie des intalnita este renuntarea la un perete despartitor pentru economie de material, evident costuri mai mici de productie.

Containerele sunt de calitate!

Propunerea noastra pe realizarea a ramelor si elementelor de colt din profil  zincat de 2,5 mm poate fi tradusa astfel :

  • grosimea de 2,5 mm fata de 1,5 mm permite containerului sa nu flexeze, la ridicarea cu macaraua, pe lungimea de 6 metri .
  • acest lucru evidentiaza clar ca nu vom intampina situatii de flexare a ramei containerului parter sub greutatea containerului etaj, mai ales iarna cu surplus de zapada .
  • Containerele vor fi prinse intre ele cu sistem de buloane speciale. Similare celor folosite in cuplarea containerelor navale pe vapor. Imbinarea containerelor se va face cu garnitura circulara – speciala, prin presare, iar la interior cu kituri de imbinare izolate cu vata minerala.
  • Suprafata de imbinare a containerelor este importanta deoarece incorect facuta, permite infiltratia apei de ploaie sau aparitia condensului la diferente mari de temperatura intre exterior si interior pentru containere la vanzare aflate pe stoc.

Vedeti si sectiunea transport containere Estpoint!

Scroll to Top
Call Now Button