vanzari-containere-second-hand

Vanzari containere second hand, containere birou si containere depozitare

vanzari-containere-second-hand

vanzari-containere-second-hand

Vanzari containere second hand

Vanzari containere second hand sunt la vanzare in acest moment in Bucuresti, Constanta, Brasov si Arad. Containerele second hand vandute de societatea noastra sunt de mai multe tipuri : containere birou second hand, containere maritime second hand, containere depozitare second hand si containere frigorifice second hand. Gradul de uzura al containerelor difera de la container la container, preturile containerelor poate fi solicitat la numarul de telefon 0723-553-684, pe e-mail office@estpoint.ro sau prin formularul de contact aflat pe pagina site-ului, departamentul vanzari containere second hand.

Containerele frigorifice second hand sunt containere frigorifice tip maritim cu alimentare la tensiune de 380 V si pot asigura temperaturi intre +21 grade C si -21 grade C, functie de necesitati. Containerele maritime frigorifice sunt solutii rapide si mobile pentru depozitare in conditii speciale a produselor perisabile, locatia acestor containere este depozitul din Constanta si depozitul din Bucuresti.

Vanzari containere second hand tip birou din depozitul din Bucuresti, containerele birou second hand pot avea ca destinatie spatii de dormit, birouri sau grupuri sanitare.

Vanzari containere second hand tip depozitare din depozitul din Constanta, Arad si depozitul Bucuresti, sunt containere second hand tip maritim cu lungimi de 6 metri sau 12 metri, apte pentru depozitarea materialelor in conditii de siguranta.

Containere maritime pentru transport naval de 20′ si 40′ pot fi procurate din depozitul Constanta, aceste containere au placuta Csc valabila si sunt apte pentru transport maritim de marfuri.

Transportul oricarui tip de container se poate face cu camion cu macara pentru descarcarea la destinatie fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra. Vanzari containere second hand de orice tip putem asigura in orice zona a tarii, fara exceptie si oferim consultanta tehnica pentru alegerea variantei potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

Avem in acest moment la vanzare containere second hand modulare, cladiri compuse din doua, trei sau sase containere, ideale pentru spatii de birouri sau dormitoare complexe, cu grupuri sanitare si aer conditionat. Va rugam sa solicitati foto containere de la operatorii nostri telefonic sau pe e-mail si in cel mai scurt timp posibil veti primi toate informatiile necesare. Vanzari containere second hand tip birou  si vanzari containere second hand pentru depozitare prin Estpoint.

12 comentarii la „Vanzari containere second hand, containere birou si containere depozitare

 1. VILFOREST

  Doresc oferta pentru un container de dormit second hend ,care sa aiba wc ,o mica bucatarie si o camera de dormit , cu instalatie electrica. m-ar interesa daca puteti asigua transportul la Rm Valcea. Pentru alte detali tel 0730588644 Georgescu

  Răspunde
 2. Florin Hino

  Doresc o oferta de pret pentru containere second hand de preparare hrana calda(sau similar) si container depozitare(de mici dimensiuni). Am nevoie sa cumpar un container de preparare hrana caldasi un container depozitare, va rog sa-mi comunicati daca puteti asigura si transport pentru containere in localitatea Bucuresti, sectorul 2.
  Va rog oferta pret containere si detaliile solicitate

  Răspunde
 3. nicolescu daniela

  Doresc sa cumpar un duplex si un container normal tip birou sau 3 containere tip birou.imi puteti trimite o oferta de preturi pe adresa mea de mail?multumesc.

  Răspunde
 4. DOROBAT PETRICA

  Va salut respectuos.Doresc o oferta de pret pentru un container de depozitare (modelul cel mai mic pe care il comercializati).Va rog sa precizati si costul tranportului (localitatea Blagesti, judetul Vaslui).

  Răspunde
  1. containere Autor articol

   Buna ziua,

   Containerul depozitare cel mai mic este de 6,054×2,400×2,590m , pret container 1500 euro plus tva pentru varianta second hand. Transport containere la pretul de 3,2 ron plus tva, taxabil dus intors, macara inclusa la descarcare.

   Răspunde
 5. Marcel Vasile

  Doresc o oferta de pret pentru containere second hand de birou si containere depozitare. Am nevoie sa cumpar doua containere de birou si un container depozitare, va rog sa-mi comunicati daca puteti asigura si transport pentru containere in localitatea Bucuresti, sectorul 1.
  Va rog oferta pret containere si detaliile solicitate.

  Răspunde
  1. containere Autor articol

   Oferta pentru containere birou second hand si containere depozitare second hand a fost trimisa catre dumneavoastra. Va putem asigura transport containere in Bucuresti, contra cost , in oferta containere aveti si pretul transportului evidentiat.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.