containere-birou-standard

Containere birou de calitate

Containere birou de calitate la vanzare

Containere birou si containere locuibile cu diverse aplicatii (containere birou cu grup sanitar, containere dormitor, containere sala de sedinta sau cladiri din containere) sunt acum produse de firma noastra la standarde europene incluzand aici grosimea peretilor care se incadreaza in standard in dimensiunile 40-60 milimetri si grosimea profilelor de rezistenta (cadrul containerului) care are grosimi cuprinse intre 1,5 si 3 milimetrii.

Estpoint are pe stoc containere de vanzare de orice tip inclusiv containere maritime pentriu transport naval cu placuta csc valabila sau containere maritime pentru

containere birou de calitate

containere birou de calitate

depozitare de 20′ sau 40′ . Containerele maritime pentru depozitare tip maritim au avantajul unei rezistente superioare oricarui tip de container, operarea in interiorul containerului maritim se poate face chiar si cu stivuitorul.

Producem containere birou si dispunem de puncte de vanzare containere in mai multe regiuni ale tarii, astfel putem asigura vanzarea si transportul containerelor intr-un timp foarte scurt catre orice zona. Executam transport containere birou si transport containere depozitare cu camioane dotate cu macara la preturi competitive si cu personal specializat, transporturile sunt asigurate la societati recunoscute la nivel national astfel incat bunurile dumneavoastra sa fie in siguranta pe toata durata manipularii si transportului.

Containere birou de calitate la vanzare, enumeram mai jos principalele dimensiuni de containere care ies in evidenta prin dotarile superioare in standard :

– containere birou dimensiuni 6,085×2,400×2,700 metri, dotate cu perete container de 60 milimetri si grosime cadru container de 3,0 milimetrii, dotari standard : o usa , doua ferestre, instalatie electrica si linoleum trafic greu.

– containere birou dimensiuni 5,085×2,400×2,700 metri, dotarile standard enumerate mai sus.

– containere birou dimensiuni 4,085×2,400×2,700 metri, aceleasi dotari standard.

– containere birou dimensiuni 3,085×2,400×2,700 metri.

Vanzari containere birou din depozitele aflate in Bucuresti, depozit containere Brasov si depozit containere Braila, depozitele sunt dotate cu macara pentru manipulare si masini de transport, astfel incat putem asigura manipularea containerelor birou fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra. Containere birou de calitete la vanzare prin firma Estpoint, pentru detalii sau oferte de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Un comentariu la „Containere birou de calitate

  1. Ion Preda Autor articol

    Ideea sa produceti containere birou si sa vindeti containere birou cu aceste grosimi ale peretilor si structurii de rezistenta este o idee foarte buna, aceaste dimensiuni ale grosimilor pot fi adevarate puncte in plus pentru containere.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.