cumpara containere birou

Cauti sa cumperi containere birou ? Cumpara aici containere birou !

Cauti sa cumperi containere birou ? Cumpara aici containere birou !

De ce sa cumperi containere birou de la noi ? Buna intrebare …. cumpara containere birou de la Estpoint deoarece vei beneficia de informatii complete si un studiu atent al solutiei optime pentru spatiul dorit, nu vindem doar un produs ci atasam, firesc, servciile noastre de consultanta si tehnice, astfel incat sa reusiti sa realizati un spatiu de birou sau cladire de birouri din containere conform dorintei dumneavoastra la un standard ridicat de calitate.

Va rugam sa ne contactati la numarul 0723.553.684 sau pe e-mail office@estpoint.ro pentru orice informatie legata de containere birou la vanzare.

containere-birou-vanzare

containere-birou-vanzare

Nu oferim doar un produs si un pret aferent, oferim solutii adapatate necesitatilor dumneavoastra, oepratorii nostri de vanzari urmaresc intelegerea in detaliu a solicitarilor si vor oferta cu atentie astfel incat sa atinga urmatoarele puncte :

– tipul de container birou solicitat.

– intocmire schita, modificarea acesteia la cererea clientului.

– bugetul alocat pentru cumpararea de containere birou.

– structura de rezistenta a containerelor sa fie optim adaptata.

– grosimea peretilor containerelor birou optim aleasa conform destinatiei ( containere birou, containere dormito, containere grup sanitar ).

– livrarea containerului din depozitul apropiat de locatia destinatie.

Oferim containere birou diverse dimensiuni ( lungimi de 3 metri, 4 metri sau 6 metri ) containere birou monobloc sau containere birou modulare, putem realiza containerele birou pe mai multe structuri ( grosime cadru container 1,7 mm sau 3,00 mm ) si putem folosi la fabricare pereti cu grosimea de 40 mm sau 60 mm.

Pentru clientii nostri putem asigura contra cost transport containere cu macara inclusa pentru incarcare si descarcare, avem parc propriu de camioane specializate care pot transporta si manipula eficient containerele birou cu costuri relativ reduse ( descarcarea la destinatie a containerului nu implica prezenta unei macarale ).

Societatea Estpoint este specializata pe productia de containere birou si vinde containere birou la nivel national, avem in portofoliu peste o suta de clienti, cartea de vizita a companiei noastre fiind recomandarile acestora si lucrarile executate la timp si de buna calitate.

Un comentariu la „Cauti sa cumperi containere birou ? Cumpara aici containere birou !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.