containere-google

Containere pe Google

Containere pe Google

Containere pe Google de vanzare si containere pe Google de inchiriere au devenit doua expresii din ce in ce mai cautate pe motoarele de cautare, clientii incearca astfel sa identifice cei mai buni furnizori de containere atat ca si calitate a produselor cat si ca profesionalism si calitatea serviciilor.

La o cautare pe Google dupa expresia vanzari containere identificam principalii producatori de containere si principalele firme care comercializeaza aceste produse, intrebarea fireasca este care din aceste oferte este cea mai buna ca raport calitate containere si pret containere.

Vom incerca pe scurt sa expunem cateva din caracteristicile containerelor birou care diferentiaza o firma de cealalta :

containere pe google

containere pe google

– cadre containere, sunt elementele care alcatuiesc structura de rezistenta a containerului si pot avea grosimi diferite, astfel intalnim containere cu structura de rezistenta ( grosime cadru container ) de 1,5 mm si cadre containere de 3,00 mm .

– pereti containere , sunt elementele care alcatuiesc sistemul de termoizolatie al containerului si pot avea grosimi cuprinse intre 40mm si 100 mm.

– sistemul de scurgere al apei de ploaie care poate fi cu colectare si aruncatoare pe colturile containerului sau cu prelingere pe peretii containerului.

– izolatia containerelor in pardoseala, putem identifica doua abordari ale acestui subiect : izolatie simpla a containerelor cu panou din pal grosime 18 pana la 25 mm sau izolatie completa a containerelor cu vata minerala sau panou sandwich montate sub placa de pal.

Indiferent de firma care vinde containere birou, trebuie sa studiem aceste aspecte enumerate mai sus si sa luam o decizie de cumparare containere cunoscand principalele diferente intre produsele aflate la vanzare care, aparent, prezinta aceleasi caracteristici si sunt construite in principiu cu aceiasi destinatie.

Un aspect deosebit de important este asigurarea serviciului de transport containere la preturi competitive, pretul acestui serviciu reprezinta un procent important din valoarea toatala a contractului pentru achizitia unuia sau mai multe containere.

Fireste atunci cand cautam containere pe Google trebuie sa ne gandim si la incarcarea containerelor, servicii care implica costuri importante si care pot fi asigurate in pretul de transport sau taxate separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.