vanzare-container-sanitar

Container sanitar de vanzare in Brasov

Container sanitar de vanzare in depozitul  din Brasov

Container sanitar second hand in stare buna de vanzare in depozitul din orasul brasov, containerul este dotat cu cabine de dus, cabine wc, pisoare si lavoare, poate furniza independent apa calda menajera cu ajutorul unui boiler electric de mare capacitate .

Containerul nu este compartimentat in zone femei si barbati, acest container sanitar poate fi folosit de un singur tip de personal ( femei sau barbati) si se adreseaza organizarilor de santier unde situatia din teren impune prezenta unui container sanitar care sa asigure utilitatile sanitare firesti pentru personalul detasat.

Containerul sanitar este solutia optima atunci cand dorim sa detinem un complex sanitar propriu, mobil, care poate fi mutat la cerere in functie de locatia lucrarilor.

container-sanitar

container-sanitar

Estpoint ofera servicii complete de vanzare si transport containere sanitare indiferent de regiunea in care aveti nevoie de acesta, putem furniza la cerere container sanitar fabricat dupa un proiect impus sau o schita preliminara executata in functie de solicitarea dumneavoastra.

Dotari standard container sanitar, indiferent de model si utilitati :

  • Instalatie electrica prevazuta cu mufa de cuplaj exterior la energia electrica, tablou de sigurante fuzibile, intrerupatoare si prize.
  • Instalatie sanitara gata de functionare, dotata cu obiecte sanitare in functie de proiect, containerul sanitar este prevazut cu racord exterior pentru canalizare si este pregatit pentru cuplare la apa rece.

Vindem acest container sanitar sau containere sanitare executate la cerere si asiguram transportul contra cost oriunde in tara, camioanele noastre sunt dotate cu brat de macara pentru manipularea modulelor si asezarea acestora la pozitie.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de modulele comercializate si pentru executia unor schite – proiecte de container sanitar in functie de necesitatea dumneavoastra, personalul nostru va urmari derularea intregului proces de vanzare astfel incat sa fiti multumimiti si satisfacuti pentru alegerea facuta.

Un comentariu la „Container sanitar de vanzare in Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.