Cabine de paza ieftine

Cabine paza ieftine

Vanzari cabine paza ieftine. Pret cabine de paza.

Estpoint ofera servicii de vanzari cabine paza ieftine raporate ca pret la calitatea produselor noastre, oferim cabine de paza diverse dimensiuni si dotari pentru asigurarea spatiilor mobile necesare personalului de paza sau a celor care incadreaza punctele de control.

Cabine paza ieftine

Cabine paza ieftine

Cabine paza ieftine la vanzare, cabine de paza din fibra de sticla cu pereti dublii intre care injectam spuma poliuretanica de inalta densitate care asigura atat izolatia termica a cabinelor cat si o mai buna rigidizare a acestora, cabinele modulare sunt prevazute cu ferestre pe cel putin trei laturi pentru o vizibilitate cat mai buna, una din aceste ferestre este tip ghiseu – fereastra culisanta, cele cu dimensiunile de 1500x1500x2400 milimetri care sunt si cele mai uzuale cabine, sunt dotate in standard cu ferestre pe toate cele patru laturi, inclusiv pe latura cu usa ( jumatate panel si jumatate fereastra ) .

Ce sunt cabinele de paza si la ce le folosim ?

– cabine paza numim constructiile mobile de mici dimensiuni, fabricate din fibra de sticla sau pe structura metalica – tip containerizat, cu dimensiuni de la 1,5 metri x 1,5 metri.

– cabine paza ieftine cu destinatie dotare puncte de control institutii publice sau sedii firma.

– cabine paza usor de manipulat si care nu necesita o pregatire deosebita a terenului pentru montaj si asezare cabina.

– folosim cabine paza ietine pentru : personal puncte de frontiera, personal paza, personal control, case de bilete, mici birouri, toalete individuale, organizari de santier sau alte aplicatii unde dorim realizarea rapida a unui spatiu mobil si usor de manipulat.

Dimensiuni standard cabine paza ieftine pe piata din Romania, produse si comercializate de Estpoint uzual :

  • cabine paza dimensiuni 1,5×1,5×2,4 metri.
  • cabine paza dimensiuni 2,2×1,5×2,4 metri.
  • cabine paza dimensiuni 2,2×2,2×2,4 metri.
  • cabine paza dimensiuni 2,7×2,2×2,4 metri.
  • cabine paza dimensiuni 2,7×2,7×2,4 metri.

Pentru detalii ci cotatii de pret cabine paza ieftine sau pret transport cabine spre orice destinatie din tara, va asteptam cu detalii suplimentare pe e-mail sau la numarul de telefon.

2 comentarii la „Cabine paza ieftine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.