Vanzari-containere-in-2015

Vanzari containere anul 2015

Vanzari containere anul 2015

Estpoint ofera servicii de productie si vanzari containere anul 2015, enumeram mai jos serviciile pe care compania noastra le ofera clientilor in acest an, la un inalt nivel de calitate a produselor si standarde ridicate ale operatiunilor logistice:

Vanzari-containere-anul-2015

Vanzari-containere-anul-2015

– vanzari containere in anul 2015 pentru uz naval, containere maritime noi si containere maritime second hand.

– productie module locuibile tip birou, dormitor, vestiar sau grup sanitar, calitate garantata a produselor produse in fabrica proprie.

– productie containere modulare pentru cladiri din containere, cladiri simple din doua sau trei containere pana la cladiri complexe pe mai multe etaje.

– transport containere orice tip, asiguam camioane cu macara pentru mutarea de containere sau montajul cladirilor din containere.

Oferim servicii de acreditare CSC a containerelor maritime pentru transport naval, vanzari containere anul 2015 din stoc permanent, putem oferii atat containere uzate pentru depozitare cat si containere pentru transport rutier sau naval cu livrare imediata.

Serviciile de productie si vanzari containere anul 2015 oferite de Estpoint vin in intampinarea clientilor nostri care doresc servicii si produse de inalta calitate, complete si cu autorizatii la zi pentru transport si manipulare containere indiferent de nivelul de securitate al muncii stabilite la obiectivul care va fi dotat cu containere.

Vindem containere anul 2015 oriunde in Romania, asiguram prin depozitele noastre si serviciile complete de logistica acoperirea intregului teritoriu al tarii, asiguram vanzari containere in Bucuresti, Oradea, Timisoara, Cluj, Galati, Constanta, Craiova, Tulcea, Iasi, Brasov, Sibiu, Covasna, Targu Mures, Satu Mare, Baia Mare si orice alt oras sau comuna din tara.

Pentru vanzari containere anul 2015 va asteptam cererile de oferta sau solicitarile pentru detalii tehnice pe adresa de e-mail office@estpoint.ro sau la numarul de telefon afisat pe site, echipa noastra va sta la dispozitie pentru informatii tehnice complete, schite si proiecte sau orice alte detalii aveti nevoie in procesul de achizitie containere in anul 2015.

Un comentariu la „Vanzari containere anul 2015

  1. maria vancsa189@yahoo,es

    am un pamint in loc lunca cilnicului brasov si as dori sa construiesc o casa din 2 containere modulare ma tot gindesc la un proiect dar mai mult de se poate aplica acoperis ca respectiva constructie sa arate casa si nu hala multumesc cu respect

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.