Arhive categorie: Inchirieri containere

Inchirieri containere, servicii de inchiriere containere birou si inchiriere containere depozitare, module locuibile si containere maritime, servicii inchiriere containere la Estpoint.

inchiriere-containere-birou

Inchiriere containere birou si containere santier

Inchiriere containere birou si containere santier

Inchiriere containere birou si containere santier, solutia optima pentru companiile care doresc folosirea containerelor pe o perioada definita de timp si care nu doresc sa investeasca in stocuri de containere, venim in intampinarea clientilor nostri cu oferta completa pentru inchiriere containere birou si inchiriere containere santier ( containere locuibile si containere depozitare ).

Inchiriem urmatoarele tipuri de containere : containere locuibile tip birou, dormitoare, sali de mese, sali de sedinte, spatii depozitare, cladiri simple sau complexe din containere, asiguram necesarul de containere pentru organizari de santier, indiferent de complexitate.

Containerele pentru inchiriere sunt containere folosite dar reconditionate, la cerere, pot fi livrate containere noi pentru inchiriere cu costuri mai mari, conditia fiind termenul de inchiriere contractat care trebuie sa depaseasca un an.

Avem pe stoc containere maritime pentru depozitare care pot fi folosite cu succes pentru spatii rapide de stocare marfuri si materiale, aceste containere sunt cele mai folosite pentru depozitarea pe santiere si in industrie.

Pentru a solicita o oferta inchiriere containere puteti folosi formularul de pe site, avem nevoie sa ne transmiteti tipurile de containere solicitate, locatia pentru inchiriere,

inchiriere-containere-5

inchiriere containere

termenul contractat si cantitatea de module, odata transmise aceste informatii, echipa noastra va raspunde in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa ne transmiteti si un numar de telefon la care sa va putem solicita detalii in ceea ce priveste solicitarea dumneavoastra daca avem nevoie de elemente suplimentare pentru a stabili cea mai buna oferta pentru inchiriere containere.

Va asteptam cu interes solicitarile dumneaoastra pentru inchiriere containere depozitare si inchiriere containere santier pe forumularul de oferta sau pe e-mail, va stam la dispozitie pentru orice informatie si telefonic la unul din numerele afisate pe site, va rugam sa notati ca oferim si transport specializat pentru containerele inchiriate, oferim servicii de consultanta pentru serviciile de  inchiriere containere oferite de firma noastra.

inchiriere containere birou

Inchirieri containere in Bucuresti

Inchirieri containere in Bucuresti

Servicii de inchirieri containere Bucuresti si in orice alta regiune a tarii, oferim servicii de inchiriere containere depozitare si inchiriere containere birou, compania noastra ofera servicii complete de inchiriere, pentru fiecare container inchiriat oferim transport si manipulare cu macara la locatia clientului daca acest lucru este solicitat de beneficiar.

Containerele pentru depozitare aflate pe stoc pentru inchiriere sunt containere maritime de 20′ sau 40′ , aceste containere ofera posibilitatea depozitarii mafurilor si a materialelor in conditii de siguranta, sunt foarte rezistente si pot fi manipulate inclusiv incarcate cu materiale la capacitatea maxima.

inchirieri containere bucuresti

inchirieri containere bucuresti

Inchirieri containere Bucuresti pentru birouri, oferim containere tip locuibil de diverse dimensiuni, care pot oferii solutii rapide pentru spatii de locuit : birouri, dormitoare, vestiare, grupuri sanitare, cladiri din containere modulare. Serviciul de inchirieri containere in Bucuresti tip office se bazeaza in general pe doua dimensiuni standard al containerelor : inchirieri containere Bucuresti cu dimeniunea de 6,055×3,000×2,500 metri si inchirieri containere Bucuresti cu dimeniunea de 6,088×2,400×2,400 metri, dupa cum observam primul tip de container ofera o latime mai mare si implicit o suprafata utila mai generoasa.

Pentru servicii de inchirieri containere Bucuresti dari si in restul tarii va asteptam sa ne contactati pe office@estpoint.ro sau la numarul de telefon 0723553684, aici operatorii nostri va stau la dispozitie cu oferta completa si detalii in ceea ce priveste inchiriere de containere.

Oferim urmatoarele servicii in tara : inchirieri containere Bucuresti, inchirieri containere in Craiova, Pitesti, inchirieri containere Constanta, inchirieri containere Brasov si orice alt oras al tarii.

Containerele inchiriate vor fi transportate de societatea noastra, contra cost, pana la locatia solicitata de dumneavoastra si se poate oferii si manipularea containerelor la descarcare daca clientul nu dispune de utilaj pentru pozitionarea containerelor. In cazul inchirierii de containere transportul nu poate fi asigurat de client deoarece contractual predarea si ridicarea containerelor la inchiriere se face de catre proprietar.

Pentru detalii si oferte inchirieri containere Bucuresti si in restul tarii va rugam sa ne contactati pe e-mail, va rugam sa specificati tipurile de containere solicitate, locatia unde vor fi pozitionate si perioada de timp pentru care se solicita inchirierea.