containere

Containere Estpoint

Containere Estpoint la vanzare

Containere Estpoint

Containere vanzare, tipuri de containere second hand si containere noi disponibile in Romania :

containere vanzare

containere vanzare

Containere vanzare, containerele second hand folosite de clientii nostri sunt containere folosite o perioada destul de scurta si care pot fi folosite cu succes pentru noi aplicatii conform destinatiei initiale.

Avem astfel containere birou second hand si containere pentru depozitare second hand, starea lor de uzura si dimensiunile containerelor sunt cele doua elemente care contribuie la stabilirea unui pret pentru containere second hand.

Detalii si vanzari containere Estpoint : 0723.553.684 sau office@estpoint.ro .

Containere birou si containere depozitare sunt cele doua tipuri de module care sunt folosite in general pentru utilizarea pe santiere, aceste tipuri asigura spatii pentru birouri si spatii pentru depozitare marfuri astfel incat solutiile de cazare si depozitare sunt mobile.

Modulele locuibile sunt construite astfel incat sa asigure izolatia termica si fonica, structura de rezistenta este astfel calculata incat sa permita supraetajarea acestora.

Containere Estpoint, productie si vanzari !

Misiune Estpoint – oferim solutii de stocare multiple, care ofera flexibilitate, mobilitate, precum și cel mai bun solutii de securitate disponibile, pentru marfurile si bunurile dumneavoastra. un container depozitare tip maritim este dedicat pentru a asigura toate acestea ca o solutie sigura si mobila.

Estpoint este o companie care opereaza in Romania, in 2007 noi am vazut o oportunitate de a ne extinde pe pietele de containere, de-a lungul anilor, Estpoint a depasit concurenta în calitate, satisfactia clientului, fiabilitate, si continua sa detina un loc important in piata din Romania.

Vanzari si transport specializat containere cu camioane cu macara :

Estpoint ofera unitati de vanzare sau inchiriere.

Avem pe stoc zeci de containere in trei locații convenabile : Constanta, Bucuresti si Brasov.

Toate containerele sunt controlate astfel incat sa putem oferi cele mai bune solutii de stocare mobile.

Cu peste sase ani de clienti satisfacuti, containere vanzare la Estpoint ofera o varietate de servicii pentru a satisface nevoile clientilor nostri din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.