containere second hand la vanzare

Containere second hand de vanzare in Bucuresti

Containere second hand de vanzare in Bucuresti

Containere second hand de vanzare in Bucuresti, in aceasta luna avem de vanzare containere second hand Bucuresti, containere tip birou si containere second hand pentru depozitare.

Containerele second hand tip birou le puteti vedea in fotografiile alaturate, aceste containere second hand au o structura de rezistenta solida si izolatie corecta.

Containerele pot fi incarcate si transportate de societatea noastra catre orice destinatie din tara.

Utilizarea acestor containere second hand de vanzare in Bucuresti poate fi ca spatii pentru birouri, spatii pentru dormit, sala de sedinte sau sala de mese, grupuri sanitare.

Containere second hand de vanzare in Bucuresti prin Estpoint

Putem onora, la cerere, containere second hand pentru organizari de santiere indiferent de spatiile dorite.

containere second hand la vanzare

containere second hand la vanzare

Modulele second hand vandute sunt verificate si remediate orice eventuale defectiuni : panouri rupte, instalatie electrica nefunctionala sau orice alte nereguli aparute in urma exploatarii.

Modulele sunt in general de o calitate buna, evitam comercializarea containerelor care nu pot indeplini functiile pentru care au fost initial produse.

Utilizarea containerelor pentru organizarea de santier a devenit o necesitate in ultimii ani, companiile de constructii folosesc aceste module ca solutii rapide si mobile pentru spatiile necesare conform organizarii propuse.

Containere second hand tip birou avem pe stoc in acest moment si in Iasi iar containere depozitare second hand avem si in depozitul din Arad, oferind astfel posibilitatea livrarii rapide a containerelor catre orice zona a tarii.

Oferim servicii de transport containere second hand la tarife competitive, pentru contatie de transport si cotatie containere second hand va rugam sa ne contactati pe numarul 0723553684 sau pe e-mail office@estpoint.ro .

Daca doriti containere second hand de vanzare in Bucuresti sau containere noi pentru organizarea de santier sau alte aplicatii va stam la dispozitie cu module performante, de o inalta calitate :

  • izolate cu pereti grosime de 60mm cu panou sandwich.
  • structura de rezistenta a containerului avand o grosime de 2,5 mm.
  • instalatie electrica corect dimensionata atat pentru incalzire electrica cat si pentru aer conditionat.
  • vanzari containere second hand in Bucuresti de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.