Containere organizare santier

Containere organizare santier

Containere organizare santier

Containere organizare santier

Containere birou si containere pentru depozitare sunt folosite in organizarile de santier pentru a asigura spatiile de birou, containere dormitor sau containere depozitare.

Firmele de constructii sau subcontractorii au optat in majoritatea cazurilor pentru doua variante :

 • achizitie parc propriu de containere.
 • inchiriere containere santier.

In ultimii ani, firmele de constructii, in special cele mijlocii si mari, au facut trecerea de la un sistem traditional de gestionare a resurselor de baza : forta de munca, materialele, echipamente ; la un sistem de management al subcontractorilor, adica de la un sistem in care s-au efectuat lucrari prin utilizarea resurselor proprii ale firmei la un sistem in care cele mai multe sau chiar toate lucrarile reale sunt efectuate de subcontractori, cu resursele acestora.

Cu alte cuvinte, folosirea subcontractorilor in industria constructiilor este acum in crestere, deoarece ofera flexibilitate in abordarea lucrarilor .

Firmele de constructii poate accesa mai multe  proiecte de constructii atunci când economia este in crestere si poate reduce numarul lucrarilor in perioade de recesiune fara a periclita siguranta angajatilor proprii sau a resurselor firmei.

Acesti constructori reusesc sa coordoneze alte companii, fara a efectua constructia efectiva.

In majoritatea cazurilor, in tara noastra, aproximativ 75% din muncitorii de pe santierele de constructii sunt lucratori subcontractanti.

Numarul de lucratori temporari este estimat a fi la mai mult de 65 % si numarul de ore pe zi de munca poate depasi zece, de multe ori cu o saptamâna de sase zile sau chiar mai mult.

Indiferent de tipul de firma de constructii a folosi containere pentru organizarea de santier este unu lucru esential pentru asigurarea mobilitatii spatiilor de la un santier la altu.

Vizitati si preturi containere organizare santier sau solicitati oferta de pret containere santier sau date tehnice direct telefonic sau prin formularul de contact de pe site, va asteptam opiniile sau cererile si pe e-mail office@estpoint.ro !

Un comentariu la „Containere organizare santier

 1. vasile

  Ma intreseaza sa cumpar un container birou second hand daca aveti datim un mel sau la tel.00353 86 357 2232 eu sunt in irlanda dar am nevoie in suceava de container.
  vasile
  cu stima.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.