Containere dormitoare

Containere dormitoare modulare

Productie si vanzari containere dormitoare modulare

Producem containere dormitoare modulare folosite pentru organizarile de santier acolo unde se doreste configurarea unor cladiri din containere care sa ofere personalului spatii pentru dormit, holuri cu acces acoperit si protejat termica catre grupurile sanitare, sala de mese sau vestiare.

Acest tip de constructii din containere dormitoare modulare sunt din ce in ce mai folosite deoarece in timp s-a observat ca pe timpul anotimpului friguros sau in perioada cand umezeala este foarte ridicata, personalul care utilizeaza aceste containere pe santier au reale probleme cu deplasarea prin aer liber catre containerele sanitare dotate cu cabine dus si lavoare in scopul folosirii acestora pentru igiena personala.

Containere dormitoare modulare

Containere dormitoare modulare

Configurarea unei cladiri din containere dormitoare modulare are multiple avantaje printre care enumeram :

– personalul nu intra in contact cu conditiile atmosferice din exterior atunci cand se deplaseaza sumar echipati catre utilitatile sanitare sau pentru servit masa.

– temperatura intetrioara se mentine constanta datorita prezentei holurilor care au rolul unui scut termic intre exterior si incaperea destinata pentru dormit.

– cladirea este modulara, poate fi demontata si remontata in orice alta regiune a tarii cu cheltuieli minime.

– constructia permite adaugarea unor module ulterior sau reducerea numarului de incaperi cu costuri minime si fara a schimba radical proiectul.

Productie containere dormitoare modulare, oferim servicii de proiectare si montaj, precum si toate elementele logistice necesare pentru conceperea, productia si transportul acestui tip de module catre orice santier din Romania, astfel incat procesul de realizare a organizarilor de santier pentru clientii nostri sa nu necesite un efort major pentru clientii nostri.

Asiguram sprijin tehnic de specialitate si sustinem clientii pe toata durata contractului cu informatii tehnice competente, realizare schite si detalii tehnico constructive pentru containere dormitoare  modulare destinate realizarii cladirilor din containere pe unul sau mai multe nivele indiferent de locatie.

Pentru detalii si cotatii pret containere dormitoare modulare nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.