Containere Bucuresti depozit

Containere Bucuresti la Estpoint

Vanzari containere Bucuresti la Estpoint pentru depozitare si containere birou

Oferta containere Bucuresti la Estpoint – pentru depozitare si containere birou, avem pe stoc in acest moment containere maritime de 40′ Hc second hand apte pentru spatii mobile de stocare, dar oferim si containere maritime toata gama de dimensiuni, oferim la cerere servicii de transport containere cu camioane dotate cu macara pentru manipularea containerelor la destinatie.

Domeniile de aplicatii unde putem folosi containerele maritime sunt diverse, pot fi utilizate atat

Containere Bucuresti

Containere Bucuresti

pentru transport maritim cat si pentru transport rutier, depozitare sau ca mici spatii de productie. Principalul avantaj al folosirii acestor containere consta in structura de rezistenta foarte solida care permite transportul si implicit mutarea atat gol cat si incarcat la capacitate maxima, containerele sunt dotate cu sistem de inchidere securizat astfel incat puteti pastra bunurile in siguranta pe tot parcursul depozitarii.

Aspectul si gradul de uzura al containerelor second hand este unul normal, fara fisuri in peretii containerelori sau in acoperis, toate containerele second hand prezinta urme de rugina pe exterior dar nu in profunzimea peretilor, urmele de rugina superficiala se datoreaza manipularilor in terminalele de containere sau pe autocamioanele de transport si actiunii apei de mare asupra stratului de vopsea speciala cu care sunt vopsite si tratate containerele.

In permanenta va stam la dispozitie pentru detalii containere Bucuresti si solicitari cotatii de pret containere, informatii tehnice si solutii containere Bucuresti la Estpoint pentru aplicatiile dumneavoastra diverse, putem analiza impreuna cu echipa tehnica fiecare proiect in parte astfel incat sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitia optima de containere pe care sa o folositi in proiectul respectiv, va rugam sa ne contactati pe office@estpoint.ro sau telefonic pe numarul 0723553684 pentru vanzare containere Bucuresti la Estpoint si solutii din containere.

Odata cu trecerea timpului, containerele maritime de 40 picioare Hc scoase din uz naval deoarece au expirat placutele Csc ( placute care certifica faptul ca aceste containere sunt apte pentru transport naval containerizat ) sau si-au depasit termenul maxim de utilizare in conditii de siguranta pe mare, au fost utilizate pentru depozitare de catre diverse firme care au apreciat structura de rezistenta si gradul de securizare al acestor containere si au utilizat modulele ca spatii rapide si mobile pentru depozitarea diverselor materiale si echipamente. Din ce in ce mai multe companii solicita containere noi pentru depozitare, apte pentru transportul naval dar care etanseaza foarte bine si au un aspect comercial foarte bun.

Containere Bucuresti la Estpoint tip maritime comercializate de firma noastra se impart in trei mari categorii :

 • containere Bucuresti la Estpoint  tip maritime iesite din uz naval apte pentru spatii depozitare.
 • containere Bucuresti la Estpoint tip maritime fara placute de transport valabile dar care pot fi reacreditate pentru transport naval containerizat.
 • containere maritime noi, apte pentru transport si implicit pentru depozitare.

  Dimensiuni containere Bucuresti tip birou

  • containere Bucuresti tip birou, dimensiuni 6,000×2,400×2,500 metri.
  • containere birou, dimensiuni 5,000×2,400×2,500 metri.
  • containere birou, dimensiuni 4,000×2,400×2,500 metri.
  • containere Bucuresti tip birou, dimensiuni 3,000×2,400×2,500 metri.

  Utilizari frecvente containere birou :

  • container birou sau cladiri de birouri din containere.
  • containere dormitor sau complexe containere organizare santier pentru cazare muncitori.
  • containere vestiar pentru echipare sau dezechipare personal.
  • container grup sanitar structurat pe doua categorii de personal : femei si barbati.
  • containere sali de mese.
  • containere sala sedinta individuale sau complex containere sedinta.
  • container bucatarie

Un comentariu la „Containere Bucuresti la Estpoint

 1. Catana

  Buna ziua.
  Doresc oferta de pret pentru container de 6 metri lungime, cu structura neafectata, la cel mai mic pret, pentru magazie pe un santier la Slatina.
  Va multumesc !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.