container-second-hand-de-vanzare

Container second hand de vanzare

Container second hand de vanzare

Container second hand de vanzare, dimensiune container 5,050 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,405 metri inaltime, dimensiuni externe container, containerul este second hand dar intr-o stare foarte buna de functionare, cu urme reduse de uzura. Containerul se afla in Bucuresti si putem asigura transport si manipulare cu macara pe raza orasului sau in orice regiune a tarii.

Container second hand de vanzare prevazut cu instalatie electrica compusa din tablou exterior pentru cuplaj la tensiune, panou de sigurante, prize electrice, lampi iluminat cu neon, intrerupator si deasemenea prevazut cu usa si fereastra, totul cu rupere termica ( profile pvc multicamera si geam termopan) , linoleum trafic greu pe pardoseala.

container-second-hand

container-second-hand

Container second hand de vanzare acum pe stoc in Bucuresti, stare container foarte buna, containerul poate fi utilizat pentru spatiu de birou, dormitor, magazie, vestiar sau sala de mese, raportul pret – calitate fiind unul foarte bun. Pentru detalii pret container birou cu dimensiunile 5,050 metri lungime, 2,400 metri latime si 2,405 metri inaltime, va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon 0723.553.684 sau pe e-mail office@estpoint.ro, va oferim rapid o cotatie de pret care poate include si transportul cu manipulari incluse pana la destinatia de descarcare.

Container second hand de vanzare cu urmatoarele caracteristici tehnice :

– structura containerului este confectionata din otel special tratat contra coroziunii, vopsit in camp electrostatic, dimensionat pentru a rezista chiar si la greutati suplimentare pe container : zapada, gheata sau vant puternic.

– peretii containerului sunt confectionati din  panou termoizolant cu spuma poliuretanica, grosime panou perete de 40 mm .

– pardoseala compusa de sus in jos din linoleum trafic greu, panou pal 23 mm, profile de sustinere a pardoselei asezate din 80 in 80 de cm, vata minerala si tabla zincata .

– acoperisul este realizat din panouri termoizolante dip sandwich, ondulate, astfel incat apa de ploaie sa fie dirijata catre laturile containerului si colectate pe colturi, containerul este prevazut pe fiecare colt cu jgheab de aruncare a apei astfel incat apa sa nu curga pe peretele containerului.

– fereastra si usa sunt dotate cu sisteme de rupere termica si asigura izolatia necesara pe vreme nefavorabila.

Va rugam sa ne contactati pentru detalii privind acest container second hand de vanzare.

6 comentarii la „Container second hand de vanzare

 1. Daniela

  Buna ziua . Doresc sa achiziționez un container pentru dormitor, de dimensiuni cat mai mari, second hand sau de nou . Aștept o oferta completa. Destinatia Oradea. Multumesc

  Răspunde
 2. Florin

  Buna ziua . Doresc sa achiziționez un container pentru birou de 7 m lungime si 2.4 inaltime. Second hand . Aștept o oferta . Multumesc

  Răspunde
 3. Gabriel

  Bună ziua. Doresc sa achiziționez un container pentru birou de 5 m lungime și 2,4 lățime. Va rog sa îmi faceți o oferta. Mulțumesc

  Răspunde
 4. cristian dan

  Doresc sa achizitionez un container de birouri dublu (alcatuit din 2 containere 2,5m x 6m fara un perete intermediar) si 2 containere grup sanitar 6m x 2,5 m.dimensiunile sunt aproximative
  daca aveti pe stoc va rog sa transmiteti un pret atat pentru containere noi cat si SH.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.