Cabine modulare paza

Cabine modulare premium

Productie si vanzare cabine modulare premium produse de Estpoint

Vanzari cabine modulare premium realizate de compania noastra din fibra de sticla, cu pereti dubli si izolate cu spuma poliuretanica injectata, sunt produse de o calitate dovedita in timp, clientii nostri au optat pentru aceste tipuri de cabine modulare premium pentru diverse aplicatii din care enumeram : cabine operator cantar, cabine modulare paza, cabine modulare premium pentru diverse chioscuri, etc.

Producem diverse cabine modulare premium din care enumeram mai jos dimensiunile standard de fabricatie :

  • Cabine modulare premium 1500x1500x2400 mm.
  • Cabine modulare premium 2200x1500x2400 mm.
  • Cabine modulare premium 2700x1500x2400 mm.
  • Cabine modulare premium 2200x2200x2400 mm.
  • Cabine modulare premium 2700x2200x2400 mm.
  • Cabine modulare premium 2700x2700x2400 mm.

Estpoint produce si cabine paza cu grup sanitar propriu avand urmatoarele dimensiuni :

Cabine modulare premium

Cabine modulare premium

Pereti cabine modulare : sunt confectionati din panouri duble din poliester armat cu fibra de sticla, la interior fiind injectata spuma poliuretanica ce asigura izolatia termica si fonica; rezulta astfel o structura de tip “sandwich” cu  grosimea de 40mm. Construita in acest mod, cabina de paza asigura atat un grad ridicat de izolare termica si fonica cat si  protectie anticoroziva, impiedicand depunerile de praf si alte impuritati. Partea exterioara a cabinei de paza este protejata cu un invelis ce contine un pigment special care asigura protectie impotriva razelor solare.

Usi si ferestre cabine modulare : sunt confectionate din profil de aluminiu vopsit in camp electrostatic, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Geamul folosit este de tip securizat si are o grosime de 4 mm.

Sistem electric cabine modulare premium : cabina este prevazuta cu sigurante automate, prize, intrerupatoare precum si instalatie de telefon. Instalatia electrica este completa si include: intrerupator, prize cu capac, lampi; se asigura astfel un  consum de 16A la 220V c.a.

Diverse alte utilizari pentru cabine modulare premium : paza sediu firma, parcari, chioscuri, case de bilete, tonete, spatii de birouri, puncte vamale, case de bilete, standuri .

Culoare cabine modulare : standard – alb.

Podea cabine de paza modulare : este realizata din pal hidrofugat protejat cu un strat de poliester, sau OSB simplu, fixat pe un cadru metalic.

Montaj cabine modulare : se recomanda ca montarea sa se faca pe un postament de beton cu o grosime de 10 centimetri.

Rezistenta cabine modulare premium :  mare la variatii de temperatura (- 41 grade C pana la +68 grade C ) si  un coeficient scazut de deformare. Cabinele nu sunt afectate de mediile corozive, sunt usor de  intretinut, se spala usor cu detergent, sunt igenice si au un aspect commercial placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.