Containere Ploiesti maritim

Containere Ploiesti

Vanzari containere Ploiesti

Containere Ploiesti pentru depozitare si containere birou in Ploiesti, oferim gama completa de containere cu livrare in Ploiesti, la cerere asiguram camion dotat cu macara pentru descarcarea containerelor in orasul Ploiesti sau zonele limitrofe.

Containere maritime cu livrare in Ploiesti, comercializam in zona orasului Ploiesti containere

Containere Ploiesti

Containere Ploiesti

maritime de 20′ si containere maritime de 40′ atat pentru depozitare cat si pentru transport maritim sau rutier de marfuri in regim containerizat.

Containere birou cu livrare rapida in Ploiesti, comercializam atat containere dormitor, containere birou si containere grup sanitar, complex din containere tip cladire sau orice alta configuratie la cererea dumneavoastra.

Tipuri de containere birou comercializate

– containere monobloc dimensiune 6,000×2,400×2,500 metri cu instalatie electrica completa, linoleum trafic greu si tamplarie cu rupere termica, asiguram izolatie in pardoseala si acoperis pentru containerele comercializate.

– containere modulare dimensiune 6,000×2,400×2,500 metri cu instalatie electrica completa, linoleum trafic greu si tamplarie cu rupere termica, asiguram izolatie in pardoseala si acoperis pentru containerele comercializate.

– containere dormitor dimensiune 6,000×2,400×2,500 metri cu instalatie electrica completa, linoleum trafic greu si tamplarie cu rupere termica, asiguram izolatie in pardoseala si acoperis pentru containerele comercializate, asiguram la cerere paturi si mobilier pentru dotarea dormitoarelor.

Containere Ploiesti cu livrare din stoc, solicitati chiar acum oferta pentru containere birou si containere depozitare, cabine paza cau toalete ecologice, va stam la dispozitie cu cotatii de transport si manipulare module, oferim garantie legala pentru produsele comercializate, suport tehnic pe toata durata contractului si post garantie.

Solutii complexe containere Ploiesti pentru organizarile de santier din zona, sprijinim afacerile locale prin solutii rapide si simple, servicii de complete pentru containere si cabine de paza Ploiesti, containerele noastre reusesc sa aibe un comportament bun in timp, identificam in piata containere cu o utilizare continua de peste cinci ani, sistemul modular al containerului permite reparatii rapide asupra modulelor fara intreruperea utilizarii acestora pentru reparatii.

Doriti o oferta de pret containere Ploiesti ? Te asteptam cu informatii pe e-mail sau telefonic, stam la dispozitie indiferent de proiectul pe care il aveti de realizat.

3 comentarii la „Containere Ploiesti

 1. puiu stoica

  Buna ziua
  am un teren in Sinaia pe domeniul privat de 10m x10 m pentru desfasurarea activitatii unui fast food . As dori de la dvs. o oferta pentru un spatiu comercial tip fast food Astept un mesaj de la dumneavoastra. Persoana contact Puiu – 0760306584 sau 0722219625 .
  O zi frumoasa va doresc .

  Răspunde
 2. Giorge

  Buna seara ma intereseza un container pentru un santier folosit pentru magazin scule la Aricesti Ractivani pe o perioada de 5 luni, daca este posibil sa imi spunti un pret inchiriat container si plus transport. Va multumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.