Containere open top maritime

Containere open top

Vanzari containere open top

Containere open top sunt containere maritime second hand sau containere maritime noi cu dimensiunile 6,000×2,400×2,590 metri pentru containere maritime open top 20′ si dimensiuni 12,000×2,400×2,590 metri pentru containere maritime open top 40′, caracteristica principala a acestor containere care le diferentiaza de containerele maritime standard consta in lipsa plafonului si prezenta unui sistem de prindere a prelatei.

Acest tip de container este destinat pentru incarcarea marfurilor care nu pot fi introduse in container pe usile laterale ci necesita asezarea in container cu ajutorul unei macarale pe sus. Prelata acopera contaienrul pentru a impiedica patrunderea apei de ploaie, a apei de mare pe vapor si protejeaza utilajele sau echipamentele transportate.

O greseala des intalnita in piata consta in ideea ca acest container permite incarcarea unor marfuri de mari dimensiuni sau cu forme neregulate care pot iesi din dimensiunile de gabarit standard ale containerului. Un container in care s-au incarcat echipamente ce depasesc inaltimea acestuia va fi refuzat la urcarea pe transcontainer deoarece nu permite etajarea containerelor pe vapor.  Acest stil de incarcare poate fi utilizat pentru navele nespecializate, pentru transport rutier sau pe calea ferata dar nu poate fi o solutie atunci cand containerul urmeaza sa plece cu un transcontainer.

Containere open top foto

In tara noastra prezenta acestui tip de container la vanzare este redusa, traficul de containere open top este scazut comparativ cu Europa si in general liniile maritime nu cedeaza acest tip de container specializat, pentru transportul de marfuri si echipamente in containere maritime open top se face de obicei prin inchirierea contaienerelor direct de la companiile de transport naval care se vor ocupa si de logistica necesara aducerii containerului la incarcare, transportul acestuia in port si incarcarea pe nava pentru destinatia dorita de dumneavoastra.

Pentru detalii containere open top tip maritime va stam cu placere la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.