23 iunie 2017

vanzari containere

Vanzari containere uzate

Vanzari containere uzate

Containere second hand in stare buna, avem in aceasta perioada pe stoc containere locuibile si containere maritime pentru depozitare, second hand in stare buna, cu un grad redus de uzura, apte pentru spatii de birou, dormitoare, sala de mese sau sedinta, vestiare si spatii pentru depozitare.

Va prezentam mai jos principalele categorii de containere uzate :

vanzari containere uzate ( second hand ) tip maritim pentru depozitare cu lungimi de 6 sau 12 metri, latimea de 2,4 metri si inaltimea de 2,6 metri, ne referim aici la containerele maritime de 20′ si containere maritime de 40′.

vanzari containere uzate tip birou – locuibile, avem pe stoc containere cu dimensiunile 5,000×2,400×2,400 metri si containere cu dimnesiuni 6,000×2,400×2,400 metri, unele dintre ele dotate cu instalatie de aer conditionat.

vanzari containere uzate tip maritim pentru uz naval, sunt containere cu placute csc valide, apte pentru transport maritim, oferim din stoc containere pentru transport international de marfuri.

– cladire din containere, cladire cu o suprafata totala de 120 metri patrati structurata pe doua nivele, dotata cu aer conditionat, sistem de alarma, sistem de urmarire video, usi cu cartela pentru acces in birou. Cladirea are in compunere scara exterioara pentru acces la etaj. Cladirea din containere locuibile se vinde integral.

Pentru toate aceste containere oferim servicii de transport si servicii de manipulare, punem la dispozitia clientilor nostri personal calificat pentru montaj si demontaj containere locuibile, asiguram logistica necesara pentru orice proiect propus de dumneavoastra.

Pentru detalii pret containere sau cladire containere va stam la dispozitie pe e-mail sau la unul din telefoanele afisate pe site, putem oferii la cerere schite amanuntite containere si detalii tehnico constructive, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra.

Vanzari containere uzate, second hand, prin Estpoint – o firma cu peste sapte ani de experienta in piata de profil, venim in intampinarea dumneavoastra cu profesionalism, seriozitate si promptitudine, avem un personal permanent pregatit pentru a va oferii cele mai bune solutii pentru proiectul dumneavoastra.

Voteaza pagina containere !
[Total: 0 Medie: 0]
About Sorin Bortes

Sorin Bortes este manager la Estpoint societate care se ocupa cu vanzari containere birou si containere maritime in toata tara, avem pe stoc in permanenta containere second hand si containere noi, ma puteti contacta la numarul 0723-553-684 sau pe email office@estpoint.ro .

Comments

 1. zamfir jani says:

  doresc un container second hand 600x260x240 dar care sa aiba ferestre si usa, cu livrare in bucuresti sector 5(prelungirea ghencea). dorersc o oferta de pret inclusiv asezarea pe pozitie.

 2. Buna ziua,
  M-ar interesa un container second hand pentru depozitare, dar care sa aiba ferestra si usa ,as prefera ceva mai mare,pt folosinta magazie ,cu livrare in Dridu ,jud.Ialomita
  Va rog sa imi trimiteti o oferta de pret.

  Multumesc

 3. Cristian Avasiloaie says:

  BUna ziua,
  M-ar interesa un container second hand pentru depozitare, dar care sa aiba ferestre si usa cu livrare in Iasi.
  Va rog sa imi trimiteti o oferta de pret.

  Multumesc

Speak Your Mind

*