toalete-ecologice-pret

Toalete ecologice Estpoint

Toalete ecologice vidanjabile si racordabile

Vanzari toalete ecologice

Toalete ecologice comercializate de Estpoint Srl sunt cabine modulare dotate cu vas wc, lavoar si eventual pisoar destinate pentru asigurarea utilitatilor sanitare acolo unde este necesar si obiectivul nu permite o alta varianta pentru acestea. Toaletele vidanjabile pot fi folosite fara acces la apa curenta sau sistem de canalizare iar toaletele ecologice racordabile pot fi folosite acolo unde sistemul de canalizare si apa curenta sunt prezente si putem realiza conexiuni cu acestea fara costuri semnificative.

Toalete ecologice pot fi chesonate si nechesonate in functie de sistemul de rezistenta al toaletei si implicit al rezistentei acesteia la

toalete-ecologice

toalete-ecologice

socuri mecanice sau intemperii. Recomandam toalete ecologice chesonate deoarece costurile suplimentare pentru achizitie sunt mici in comparatie cu pretul pentru toalete ecologice nechesonate iar beneficiile castigate in timp justifica aceasta optiune.

Toalete ecologice racordabile, vas wc englezesc, cabina modulara chesonata:

 • peretii sunt prevazuti cu grile de aerisire care sunt fixate cu suruburi, piulite si saibe, rama pentru usa, usa dubla cu sistem de inchidere inclusiv la interior, acoperis care permite intrarea luminii naturale.
 • rama metalica de la baza cabinei , podea, wc din portelan, capac vas wc.
 • bazin pentru apa, chiuveta fibra de sticla, baterie apa rece menajera.
 • prezenta racord golire apa, suport hartie igienica, racord alimentare cu apa.
 • toaleta este chesonata cu pereti dubli.
 • setul de baie compus din : oglinda, etajera, sapuniera, suport prosop, suport pentru periuta de dinti, spot pentru iluminat, intrerupator si cabluri electrice.

Vanzari toalete ecologice oriunde in Romania, va rugam sa ne contactati pentru detalii si oferte de pret toalete ecologice pe e-mail office@estpoint.ro sau la numarul de telefon 0723553684, va stam la dispozitie pentru informatii si suport in alegerea toaletelor ecologice potrivite pentru obiectivul dumneavoastra, va putem oferi si transport pentru toalete ecologice oriunde in tara cu autoutilitare proprii la preturi de transport competitive si personal specializat.

 

4 comentarii la „Toalete ecologice Estpoint

 1. Radu Liviu

  Buna ziua! Sunt interesat de cumpararea unei toalete ecologice, racordabila la canalizare, cu wc turcesc si bazin de semi-nivel si as dori cateva fotografii detaliate, daca este posibil, culorile de care dispuneti, detalii legate de transport (in jud. Dambovita – Targoviste), montaj si pret cu TVA. Va multumesc cu respect!

  Răspunde
 2. Peter David

  Buna ziua, sunt din jud. Harghita.
  In urma convorbiri telefonice, va rog sa trimiteti o oferta de pret de containere sanitare pentru scoala noi si second hand.
  Cu stima.
  Petere David

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.