29 mai 2017

inchiriere-containere

Inchirieri containere birou la Estpoint

Inchirieri containere birou si containere depozitare

Inchirieri containere birou si inchirieri containere depozitare acum prin oferta firmei noastre care vine in intampinarea solicitarilor de inciriere containere din partea clientilor nostri care doresc un spatiu de birou sau pentru depozitare pe un termen relativ scurt ( o luna, trei luni sau un an ).

Module locuibile aflate in flota de inchireri containere sunt :

 • containere birou.
 • module dormitor.
 • containere cu grup sanitar.
 • module duble.
 • containere sala de sedinta.
 • module sala mese.

Containerele locuibile pentru inchiriere sunt module folosite, reconditionate si pregatite pentru a deservii in cele mai bune conditii, conform destinatiei.

Inchirieri containere birou

Inchirieri containere birou

Pretul pentru inchiriere containere este calculat in functie de numarul de module si de uzura containerelor ofertate, pentru a solicita pret incirieri containere va asteptam cu interes pe formularul de contact pe site, pe e-mail sau la numarul 0723-553-684.

Inchirieri containere depozitare : containere maritime pentru depozitare, dimensiuni de 20′ si 40′ , oferim containere depozitare in stare buna cu sistem de inchidere functional.

Oferim transport si manipulari pentru containerele inchiriate, dispunem de parc auto propriu pentru transport containere dotate cu macara pentru manipulare containere la destinatie.

Containerele aflate la inchiriere sunt modulare, pot constituii cladiri din containere pentru spatii mari de birouri, pot fi dotate cu grupuri sanitare, aer conditionat, convectoare electrice  si orice alte dotari solicitate de clientii nostri.

Oferim servicii de inchirieri containere birou si depozitare  in Bucuresti, inchirieri containere Constanta, inchirieri containere Craiova, inchirieri module Brasov, inchirieri containere in orice alta regiune a tarii.

Pentru detalii comerciale, preturi inchirieri containere birou si transport containere la inchiriere va asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra, cereri carora le vom raspunde rapid.

Veti primi toate informatiile necesare pentru a alege modulele necesare proiectului dumneavoastra, echipa noastra care se ocupa de inchirieri containere va sta la dipozitie pentru orice informatie, logistica proprie ne permite livrarea containerelor intr-un timp foarte scurt in orice regiune a tarii, avem posibilitatea  sa livram cantitati mari de containere intr-un timp relativ scurt.

Voteaza pagina containere !
[Total: 0 Medie: 0]
About Sorin Bortes

Sorin Bortes este manager la Estpoint societate care se ocupa cu vanzari containere birou si containere maritime in toata tara, avem pe stoc in permanenta containere second hand si containere noi, ma puteti contacta la numarul 0723-553-684 sau pe email office@estpoint.ro .

Comments

 1. DAVIDESCU GEORGEL says:

  BUNA SEARA
  Ref:Inchiriere containere ptr.amenajare dormitoare.
  Va rog sa analizati posibilitatea de inchiriere a doua containere ptr. amenajare spati de cazare ,pe o perioada de 6luni ,cu posibilitate de vinzare s-au prelunjire chirie .
  Locatia este STUPINI- BRASOV
  VA MULTUMESC
  ING.DAVIDESCU G.
  0745919101

Speak Your Mind

*