containere-depozitare

Containere depozitare Romania

Containere depozitare comercializate de firma Estpoint sunt containere maritime care sunt iesite din uz sau la cerere, sunt containere noi sau second hand cu placute csc inca valabile dar, care vor fi folosite pentru depozitare marfuri sau alte materiale.

Placutele csc reprezinta acreditarea internationala a containerelor pentru uz maritim, se elibereaza pentru o perioada determinata de timp, containerele pot fi reacreditate csc daca indeplinesc conditiile cerute de aceste norme, acreditarea csc a containerelor se va face obligatoriu prin inspectia containerelor urmarindu-se starea de degradare a acestora. Fireste, orice container nou are placutele csc valabile.

containere depozitare

containere depozitare

Containerele depozitare pot fi de mai multe lungimi si inaltimi, aceasta se poate amaliza la sectiunea containere maritime .

Containere depozitare sunt in general containere maritime uzate dar, care prezinta o structura de rezistenta intacta, nu prezinta gauri in peretii containerului sau acoperis, containerele au sistem de inchidere functional si pe cat posibil etans.

Preturile containerelor depozitare difera la fiecare lot aflat pe stoc de aceea va rugam sa ne solicitati o oferta de pret containere depozitare la telefonul 0723553684 .

Containere depozitare pot fi si containere izolate cu panou sandwich, similare cu containerele birou, dar fara ferestre. Aceste containere au dezavantajul ca nu suporta greutati mari pe pardoseala dar, pot izola mult mai bine termic ceea ce avantajeaza companiile care doresc sa depoziteze marfuri care sunt sensibile la diferente mari de temperatura sau care doresc sa pastreze o temperatura controlata in interiorul containerului cu ajutorul instalatiilor de climatizare.

Containerele depozitare izolate pot fi construite conform cerintelor dumneavoastra, compania noastra produce containere depozitare izolate cu panou sandwich la comanda, puteti obtine informatii la numarul de telefon afisat pe site sau prin formularul de contact.

Oferim solutii logistice pentru transport si manipulare containere indiferent de locatia dumneavoastra si cantitatea de containere achizitionata, parcul nostru auto dispune de o flota de cinci camioane cu macara si personal specializat pentru manipulare.

Va asteptam cu interes solicitarile si vom raspunde in cel mai scurt timp la orice cerere pentru containere depozitare izolate sau containere depozitare standard, va stanm la dispozitie atat pe numarul de telefon afisat cat si pe e-mail.

Containere depozitare

Autor Sorin Bortes editat la 30 iunie 2016
11 păreri la “Containere depozitare
 1. Avatar containere Sorin Bortessebi

  buna ziua, doresc o oferta de pret pentru 3 containere depozitare 40′ high cube second hand care doresc sa le folosesc in vederea construirii unei locuinte.
  transportul in Barlad.
  multumesc

  Răspunde
 2. Avatar containere Sorin BortesDaraban Olimpiu

  Buna ziua

  Va rugam sa ne ofertati un container maritim de 20Ft cu livrare la urmatoarea adresa :

  Str. Octavian Paler nr.5, Apahida, Jud Cluj

  Cu stima
  Olimpiu Daraban

  Răspunde
 3. Avatar containere Sorin BortesIuli

  Buna ziua,

  sunt interesat de pretul pentru 3 containere maritime, doresc pret containere pentru cele de 12 m x 2,35 metri, doresc sa le folosesc pentru constructia unei locuinte. Care este pretul per bucata?
  Multumesc.

  Răspunde
 4. Avatar containere Sorin BortesTanase Stefan

  Buna ziua,sunt interesat sa cumpar doua containere second hand cu lungimea de 12 metri.

  Doresc sa le lipesc pe lungime deci le vreau fara un perete. Puteti sa-mi spuneti cam cat ma costa ?

  Multumesc
  Stefan Tanase

  Răspunde
  1. Avatar containere Sorin Bortesmaria moise

   Buna ziua,
   ma intereseaza sa cumpar un container maritim de depozitare 12 m.
   sau tip 20 .
   va multumesc,

   Răspunde
 5. Avatar containere Sorin Bortesrobert

  buna ziua ..sunt interest de o oferta de pret pentru 2 containere maritime de depozitare de 20′ pentru construirea unei case de vacanta.va multumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *