Containere birou

containere-birou

Containere birou la vanzare

Containere birou

Containere birou comercializate de compania Estpoint sunt containere locuibile izolate care ofera posibilitatea modularii astfel incat aceste containere birou pot fi folosite independent sau combinate in cladiri de birouri complexe realizate prin alipirea a doua sau mai multe containere modulare.

containere birou Containere birou

containere-birou

Containere birou sunt izolate cu panou sandwich de 40mm, prezinta o structura de rezistenta solida si au un aspect placut incardandu-se cu usurinta in orice organizare de santier.

Containerele birou pot fi de mai multe dimensiuni in functie de lungimea acestora, astfel avem urmatoarele tipuri de containere:

 • containere birou 6,050 m x 2,401 m x 2,425 m , dimensiuni exterioare container birou
 • containere birou 4,050 m x 2,401 m x 2,425 m
 • containere birou 3,050 m x 2,401 m x 2,425 m

Containerele birou modulare ne permite combinarea acestora rezultand cladiri din containere cu dimensiuni multiplu de 6,050 m si multiplu de 2,401 m , de exemplu avem :

 • cladire doua containere cu dimensiunile de 12,100 m x 2,401 m x 2,425 m
 • cladire doua containere cu dimensiunile de 6,050 m x 4,802 m x 2,425 m

Containere birou prezinta izolatie termica completa, se pot folosi fara probleme pe timpul iernii si pot fi dotate cu sistem de aer conditionat, sistem de incalzire si compartimentaje. Se solicita tot mai des containere birou cu grup sanitar care poate fi dotat cu cabina wc, chiuveta cu oglinda sau cabina dus si boiler electric.

Containere birou sunt module cu destinatie precisa pentru spatii de birouri dar, pot fi folosite cu succes si in alte scopuri : dormitoare, sala de sedinta sau sala mese. Containerele birou sunt izolate cu panou sandwich cu grosimi de 40mm sau 60mm in functie de cererea dumneavoastra. Structura de rezistenta a containerelor birou poate fi la alegere de 1,5 mm sau de 2,5 mm . Va stam la dispozitie pentru orice detalii.

Oferim transport pentru containere birou comercializate cu camion cu macara spre orice regiune a tarii, livram containere birou din depozitele din Bucuresti si Brasov.

4 Responses to Containere birou

 1. [...] Containere birou si containere pentru depozitare sunt folosite in organizarile de santier pentru a asigura spatiile de birou, containere dormitor sau containere depozitare. [...]

 2. [...] servicii de transport containere, servicii de transport cu macara si servicii de transport marfuri [...]

 3. [...] Containere birou de vanzare in Bucuresti, Brasov, Constanta si orice alta regiune a tarii, asiguram consultanta tehnica pentru proiectele dumneavoastra si pentru oragnizarile de santier, realizam schite si optimizam spatiile dorite pentru containere birou astfel incat sa achizitionati solutii optime pentru proiectul dumneavoastra. [...]

 4. Lica Roxana spune:

  buna ziua va rog sa imi trimiteti oferta pentru un container birou 4,050+2,401+2,425 plus transportul pana langa craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sc Estpoint - containere