29 iunie 2016

Containere birou

Containere birou la vanzare

Containere birou comercializate de compania Estpoint sunt containere locuibile izolate care ofera posibilitatea modularii astfel incat aceste containere birou pot fi folosite independent sau combinate in cladiri de birouri complexe realizate prin alipirea a doua sau mai multe containere modulare.

Containere birou

Containere birou

Containere birou sunt izolate cu panou sandwich de 40mm, prezinta o structura de rezistenta solida si au un aspect placut incardandu-se cu usurinta in orice organizare de santier.

Containerele birou pot fi de mai multe dimensiuni in functie de lungimea acestora, astfel avem urmatoarele tipuri de containere:

  • containere birou 6,050 m x 2,401 m x 2,425 m , dimensiuni exterioare container birou
  • container birou 4,050 m x 2,401 m x 2,425 m
  • container birou 3,050 m x 2,401 m x 2,425 m

Containerele birou modulare ne permite combinarea acestora rezultand cladiri din containere cu dimensiuni multiplu de 6,050 m si multiplu de 2,401 m , de exemplu avem :

  • cladire doua containere cu dimensiunile de 12,100 m x 2,401 m x 2,425 m
  • cladire doua containere cu dimensiunile de 6,050 m x 4,802 m x 2,425 m

Containere birou prezinta izolatie termica completa, se pot folosi fara probleme pe timpul iernii si pot fi dotate cu sistem de aer conditionat, sistem de incalzire si compartimentaje. Se solicita tot mai des containerele birou cu grup sanitar care pot fi dotate cu cabina wc, chiuveta cu oglinda sau cabina dus si boiler electric.

Containere birou sunt module cu destinatie precisa pentru spatii de birouri dar, pot fi folosite cu succes si in alte scopuri : dormitoare, sala de sedinta sau sala mese. Containerele birou sunt izolate cu panou sandwich cu grosimi de 40mm sau 60mm in functie de cererea dumneavoastra. Structura de rezistenta a containerelor birou poate fi la alegere de 1,5 mm sau de 2,5 mm . Va stam la dispozitie pentru orice detalii tehnice sau referitoare la pret module, echipa noastra de vanzari va poate executa schita de executie proiect in functie de indicatiile dumneavoastra si va poate sustine cu informatii atat pe toata durata derularii proiectului cat si ulterior.

Oferim transport containere comercializate cu camion cu macara spre orice regiune a tarii, livram containere birou din depozitele din Bucuresti si Brasov.