23 iunie 2017

Case construite din containere

Case construite din containere maritime sau containere locuibile

In ultima perioada a crescut numarul de cereri pentru containere maritime si containere locuibile solicitate pentru proiecte de case construite din containere, clientii care ne transmit aceste cereri sunt in general indecisi asupra tipului de containere pe care le vor folosi in acest tip de proiect si asteapta detalii tehnice si sfaturi privind oportunitatea folosirii containerelor maritime in comparatie cu containerele locuibile pentru construirea de cladiri cu unu sau chiar doua etaje.

Case construite din containere

Case construite din containere

Case construite din containere maritime sunt constructii care folosesc containerele pentru structura de rezistenta, placand de la ideea ca aceste containere prezinta o structura apta sa sustina supraetajarea chiar si pe sapte nivele la capacitate de incarcare maxima, containerele maritime permit suprapunerea in sistem lego ceea ce reprezinta un avantaj major pentru realizarea unor proiecte interesante si indraznete. Folosirea containerelor maritime implica un proiect de placare a acestora atat la interior cat si la exterior, implicit un sistem de izolatie corespunzator. In cele mai multe proiecte se folosesc containere maritime cu inaltimea de 2,900 metri ( containere maritime high cube ) deoarece aceasta inaltime permite adaugarea izolatiei pe tavan si eventual si in pardoseala, inaltimea utila disponibila fiind chiar si dupa aceste operatiuni suficienta atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Case construite din containere locuibile sunt acele constructii care folosesc containerele locuibile in sistem modular fara a mai adauga elemente de izolatie termica sau fonica si care au marele avantaj ca sunt prevazute din fabrica cu instalatia electrica si cea sanitara, montajul acestor containere se face rapid si da posibilitatea predarii proiectului la cheie. Grosimea peretilor pentru acest tip de containere folosite la constructia de case porneste de la minim 60 mm si poate ajunge pana la 100 mm, structura de rezistenta a containerelor este de minim 2,5 mm, aceasta grosime fiind o conditie esentiala si obligatorie mai ales in cazul in care constructia se realizeaza si cu etaj.

Indiferent de tipul de container ales, firma noastra sta la dispozitia dumneavoastra cu orice informatii tehnice referitor la case construite din containere, va rugam sa ne contactati daca doriti informatii pentru oricare din tipurile de containere apte pentru case construite din containere.

Voteaza pagina containere !
[Total: 5 Medie: 3.8]
About Sorin Bortes

Sorin Bortes este manager la Estpoint societate care se ocupa cu vanzari containere birou si containere maritime in toata tara, avem pe stoc in permanenta containere second hand si containere noi, ma puteti contacta la numarul 0723-553-684 sau pe email office@estpoint.ro .

Comments

 1. Luciano says:

  Buna, m-ar interesa o casa din contaenere o suprafata de 80 sau 100 mp cu toate utilitatile la un pret convenabil. Multumesc anticipat.

 2. Va salut.M-ar interesa o constructie din containere pe un singur nivel cu o suprafata aproximativa de 80m patrati.Mi-ar fi de folos o schita si un pret aproximativ. Multumesc!

 3. M-ar interesa o casa din containere de 60 metri patrati, un proiect cum ar arata si un pret. Stima !

 4. Teodosiu maria says:

  M-ar interesa o casa din containere in jur de 100m patrati . Pretul si in cit timp se aduce. Multumesc.

 5. As dorii sa stiu cat m_ar ajunge sa achizitionez niste containere pentru o duprafata de 150 mp.

 6. Claudiu says:

  Buna ziua,
  M-ar interesa si pe mine o casa din container in jur de 100 m patrati, poate sa fi la mana a 2-a.M-ar interesa un pret mai mic daca puteti sa-mi dati.Multumesc

Speak Your Mind

*